Wilhelmina Huiskamerfestival
Vr 31 aug en za 1 sept 2018
Amsterdam Oud-West   


Het festival

BESTEL TICKETS >> | CHECK DE LINE-UP >>

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september 2018 vindt de 13e editie van het Wilhelmina Huiskamerfestival plaats. Tijdens dit tweedaagse theaterfestival worden huiskamers in de Wilhelminastraat omgetoverd tot intieme theaters. Bezoekers lopen een route langs drie huiskamers waar zij drie wervelende voorstellingen te zien krijgen, variërend van muziek, cabaret en toneel. In zo’n 25 verschillende huiskamers in en rondom de Wilhelminastraat in Oud-West zijn optredens. Van muziek(theater) tot cabaret, kleinkunst en poëzie.

Vanaf 19.30 uur zie je drie verschillende voorstellingen van elk 30 minuten. Diverse artiesten treden op met een zeer gevarieerd programma. Er is voor elk wat wils! Check de line-up. Kaarten voor het festival koop je via deze website.

Buurt BBQ

Vooraf kun je je aansluiten bij een gezellige buurtbarbecue van Bastiaan Res. Elke avond eindigt feestelijk met diverse artiesten op het buitenpodium bij de Figurantenbar. Deze bar en de barbecue is op de hoek Wilhelminastraat / Rhijnvis Feithstraat.

Nieuws

Greg Shapiro vervangt Pop Brunswick op zaterdag 1 september in BLOK H!

BESTEL TICKETS >> | CHECK DE LINE-UP >>